Al jaren gedreven door hout

Het verhaal van onze schrijnwerkerij begint bij de eerste deur die Petrus De Houwer in 1849 maakte. Zonder het te beseffen legde hij op dat ogenblik de funderingen van een familiebedrijf dat zou uitgroeien tot een gevestigde waarde in de houtwereld.

Hij wilde een doorwinterde expert in alle houtwerk worden. Vandaag de dag, nu Nick De Houwer de zaak verder uitbouwt, blijft deze denkwijze en manier van werken merkbaar in al onze projecten.

Veel meer dan kwaliteit

Schrijnwerkerij De Houwer
Als je aan onze klanten vraagt waarom ze voor ons kozen, antwoorden ze steevast met ‘Kwaliteit’. We willen onze belangrijkste toegevoegde waarde in elke offerte en elk project doortrekken. Zo kunnen we jou op je wenken bedienen en je dromen waarmaken!

Dankzij ons eigen atelier kunnen we nog een pak meer bieden dan enkel kwaliteitsvol houtwerk, we garanderen perfectie tot in het kleinste detail. Zo krijg jij een tevreden gevoel wanneer je je houtwerk toont aan je vrienden of familie.

Daarnaast kan je rekenen op

Maatwerk

Wij zullen nooit een standaardoplossing voorstellen, maar denken met je mee en werken naar jouw smaak en budget.

Flexibiliteit

Bij ons kom jij op de eerste plaats. Wij passen ons aan om aan jouw wensen te voldoen en jouw project naar een hoger niveau te brengen.

Service

Wij dragen service en klantentevredenheid hoog in het vaandel. Dit doen we niet alleen voor de oplevering, maar ook jaren erna.