Hoe kies je de juiste schrijnwerker?

Ben je op zoek naar de perfecte schrijnwerker voor je project, en weet je niet hoe je bepaalt of je “je perfect match” hebt gevonden? Er zijn 5 punten die bepalen of jij de beste -en dus de juiste- partij voor jouw project hebt gevonden.

schrijnwerker-kiezen

1. Wat is inbegrepen in de prijs?

Wordt de plaatsing van de ramen mee in de prijs gerekend? In heel wat gevallen is de plaatsing slechts een optie, en zorgt jouw schrijnwerker enkel voor de juiste ramen. Zorg dus dat je de offerte goed leest en je goed informeert, vooraleer je akkoord gaat met een bepaalde prijs.

2. Speelt de kwaliteit een rol?
Kwaliteit bepaalt in heel wat gevallen de prijs, dat spreekt voor zich. Andersom geldt natuurlijk ook hetzelfde. Wil je weinig betalen, zal je moeten inboeten op materiaalsoorten en op vlak van afwerking.

3. Welk glas zit er inbegrepen?
Wanneer je ramen uit hout wil, kijk je best even naar het type glas én de glasdikte. Vaak gebruikt een goedkopere concullega ook dunnere glazen aan. Dit zal je merken op je energiefactuur, en is enkel in aankoop voordeliger.

4. Kent de schrijnwerker mijn stijl?
Akkoord, de meeste schrijnwerkers kunnen de meeste stijlen wel aan. Maar vaak is het wel een goed idee om een schrijnwerker te kiezen, wiens portfolio past bij jouw stijl en jouw project. Ga eens bladeren op zijn website en kijk hoe nauw de schrijnwerker aansluit bij wat jij nodig hebt.

5. Wat met de na-service?
Eens een project is opgeleverd, heb je liefst zo weinig mogelijk contact met je schrijnwerker. Maar als het toch mis gaat, of er is iets kapot, wil je toch kunnen rekenen op een goede service. Probeer dus uit te zoeken wat er gebeurt na de oplevering van jouw houtwerk.

moderne-schrijnwerker

 

Nog op zoek naar een schrijnwerker?

Ben je op zoek naar een schrijnwerker die kwaliteit en service hoog in het vaandel draagt? Maak dan met ons een afspraak, dan bekijken we de oplossing voor jouw project!